TIDIGARE PRODUKTIONERMamselle, malströmmarna och jag

Nattklubb, ljudvandring och existentiell ångest. En föreställning om hjältinnor och oss som älskar dem.

 

Vad innebär det att ha en fiktiv person som bästa vän? När världen överger en och man står naken i hagelstormen, kan en seriehjältinna då vara den som får en att återkräva rätten att leva? Ja, säger skådespelaren och serienörden Joséphine som hävdar att en seriehjältinna hjälpte henne ur en djup livskris.

Samarbete med Ö2 med stöd av Konstnärsnämden

MORJENS TRISTESSE

Möt de uråldrigt adliga syskonen Agnes och Anton Gyllenstråhle som har levt instängda och isolerade på ett gods på landet där tiden stannat. Är de barn eller vuxna? I pubertet eller övergångsålder? Det vet de nog inte ens själva. 

Beväpnade med en tombola full av uppgifter, instruktioner och priser tar de publiken som gisslan i en spelkväll med två högst ofrivilliga lekledare. 


FÖR SVERIGE I RYMDEN

FRÖN I VINDEN

Bland små och stora mirakel, mellan inre och yttre rymder, möts cellisten Mime Brinkmann och skådespelaren Joséphine Wistedt. Frön i vinden är en scenisk och musikalisk resa med poesi, dramatik och både välkända och okända pärlor från den klassiska musikskatten.

Medverkande:
Cellist: Mime Brinkman
Skådespelare: Joséphine Wistedt

BRITNEY - on tour

Efter fulla hus på Turteatern i Stockholm åkte BRITNEY på turné i Svärmens regi runt om i Sverige. BRITNEY spelades på Parkteatern i Stockholm (Stockholms Stadsteater), Stora Teatern i Göteborg samt Malmö Stadsteater.